Gun uzelf de nodige ontspanning!

Relaxatietherapie voorkomt fysieke klachten

Blijf zwaardere lichamelijke of mentale problemen voor en ontdek onze relaxatietherapie. U bent hiervoor welkom in onze veelzijdige praktijk op korte afstand van Galmaarden. Wij beschikken over een ideaal ingerichte relaxatieruimte waar wij u tijdens deze therapie begeleiden.

Bij deze ontspanningstherapie ligt de klemtoon op uw ademhaling en gebruiken wij ook onderdelen van yoga en meditatie. Het zal u deugd doen wanneer u symptomen ondervindt die wijzen in de richting van een burn-out, hyperventilatie en stress. Deze aandoeningen kunnen eveneens fysieke problemen met zich meebrengen. Probeer onze relaxatietherapie zeker wanneer u reeds te kampen heeft met een burn-out of te veel stress. 

Zo passen wij onder andere andullatietherapie toe om, aan de hand van vibraties en infrarood, uw klachten aan te pakken. Hierbij maken wij gebruik van de producten van Home Health Products.

Ook als u nog geen klachten heeft, kan een behandeling in onze kinépraktijk nabij Galmaarden wonderen doen. Zo kan een hot stone massage helpen de noodzakelijke rustpunten te vinden wanneer u het wenst.

Zit u met een burnout? Dan kan u hier terecht voor burnoutcoaching. Bij burnout is uw herstelvermogen verminderd en bent u door uw reserves heen. Uw stresssysteem zélf is gestrest en ontregeld. En doordat het stresssysteem al uw andere organen, weefsels en lichaamsfuncties aanstuurt zijn ook andere klachten en disfuncties ontstaan. Daarom werken de normale anti-stressmaatregelen niet bij een burnout. Maar geen nood, wij helpen u graag op weg naar een stressloos leven.

Boek uw relaxatiemoment door ons vandaag nog te bellen.

Contacteer ons!0496 77 73 87