Ga sportletsels uit de weg!

Probeer onze rekbare sport taping

In onze praktijk kan u terrecht voor elke vorm van sport kinesitherapie. Hierbij begeleiden wij u na een blessure, verstuiking of trauma, zodat u snel en zonder klachten terug kan beginnen sporten. Wij brengen ook sport taping aan in de omgeving van uw verzwakte of pas herstelde spieren. Met een verplaatsing naar Galmaarden kan u toch uw sport uitoefenen ondanks lichte spierproblemen of na een revalidatie. Uiteraard bekijken wij eerst grondig de aard van uw blessure. De combinatie van sport taping met een behandeling blijft steeds tot de mogelijkheden behoren.

Deze rektaping geeft extra steun bij sportletsels of kan preventief werken tijdens een wedstrijd. Is uw revalidatie na een blessure zo goed als afgerond? Dan kan u met de sport taping reeds uw sport gaan beoefenen.  Het zal ook belangrijke steun geven wanneer u bijvoorbeeld te kampen heeft met zwakke enkels.

Ook worden er sportspecifieke oefeningen gegeven zodat u uw favoriete sport sneller kan hervatten. De oefeningen kunnen zowel preventief (sportblessures voorkomen), pre-operatief (spieren trainen om een snellere revalidatie te beogen) en curatief (blessure behandelen naar pijn en hervatting van de sport toe) zijn.

In overleg met u brengen wij de sport taping professioneel aan in onze praktijkruimte in Galmaarden zodat u weer snel zorgeloos kan gaan sporten.

Maak tijdig een afspraak om uw sport taping te laten aanbrengen.

Contacteer ons!0496 77 73 87